Услуги

Аква Дар ЕООД предлага продажба на диспенсери за минерална вода за домакинствата в гр.Варна, като осигурява безплатна доставка при поръчка на 2 и повече галона и инсталация на апарата. Извършва зареждане по заявка в домовете с 19-литрови галони за многократна употреба в удобно за вас време.

Отдаване безплатно на апарати за ползване в цехове и офиси с регулярна консумация на вода, при определени условия.

За да ви инсталираме апарат, е необходимо да сключим договор за ползване. Той е за 1г, като след изтичане на срока става безсрочен, до прекратяването му от една от двете страни. В него се предвижда минимална месечна консумация от 10 галона от 19л. Ако смятате, че това количество е извън възможностите ви за месечна консумация може да си закупите апарат от нас на преференциална цена срещу договор за абонамент от 2 галона по 19л. на месец. При първоначалната доставка клиентът заплаща еднократно депозит за амбалажа (19л галон) в размер на 12лв. за 1бр. Депозитът се връща при прекратяване на договора.

За клиенти, които консумират повече от 15 галона на апарат на месец,  предлагаме специални отстъпки.

Приетите поръчки се изпълняват в делничните дни от Понеделник до Петък. Събота и Неделя, както и официалните празници са неработни. Благодарим ви предварително за разбирането.

Bookmark and Share